PODZIMNÍ SLEVY 25 % NA ŠPERKY S KÓDEM POD25

11208 Stříbrný tenisový řetízek TALIA 45 cm | šířka 3 mm Ag925/1000; ≤23,45 g

Kód: 11208
Novinka PODZIMNÍ SLEVA -25 %
5 555 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
22.10.2024
Možnosti doručení

Stříbrný tenisový řetízek TALIA je ztělesněním elegance a třpytu. Zdobený řadou čirých zirkonů po celé délce, tento náhrdelník je dokonalým doplňkem pro výjimečné příležitosti. Ideální jako luxusní dárek k výročí nebo pro jakoukoliv speciální událost, TALIA dodá každému outfitu nádech sofistikovanosti a lesku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stříbrný tenisový řetízek TALIA představuje vrchol elegance a luxusu. Vyroben z kvalitního stříbra 925/1000, tento 45 cm dlouhý náhrdelník se pyšní nepřerušovanou řadou třpytivých čirých zirkonů, které mu dodávají oslnivý lesk a šarm.

S šířkou 3 mm je TALIA dostatečně výrazná, aby upoutala pozornost, ale zároveň si zachovává jemnost a všestrannost. Rhodiovaná povrchová úprava zajišťuje dlouhotrvající jas a ochranu před oxidací, díky čemuž si šperk uchovává svůj původní vzhled po dlouhou dobu.

TALIA je ideální volbou pro ženy i muže, kteří ocení klasický a nadčasový design. Ať už ji zvolíte k večerním šatům, formálnímu obleku nebo elegantnímu každodennímu outfitu, vždy dodá vašemu vzhledu nádech luxusu a sofistikovanosti.

Náhrdelník je dodáván v elegantní dárkové krabičce, což z něj dělá perfektní dárek pro výročí, narozeniny nebo jakoukoliv jinou významnou příležitost. Dopřejte sobě nebo svým blízkým kousek nadčasové elegance s řetízkem TALIA.

Doplňkové parametry

Kategorie: Řetízky pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Kategorie šperku: Náhrdelník, Řetízek
Materiál: Stříbro 925
Osazení: Zirkon
Povrchová úprava: Rhodiováno
Délka řetízku: 45 cm
Typ řetízku: Tennis
Barva: Stříbrná, Čirá
Určení: Pánské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano
Šířka: 3 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: