PODZIMNÍ SLEVY 25 % NA ŠPERKY S KÓDEM POD25

11162 Stříbrný řetízek s přívěskem CHRISTINA pozlacený Ag925/1000; ≤3,68 g

Kód: 11162
Novinka PODZIMNÍ SLEVA -25 %
1 325 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
22.10.2024
Možnosti doručení

Stříbrný řetízek CHRISTINA je velmi originální šperk s unikátním designem. Dva konce řetízku zdobené perlami elegantně směřují do dekoltu, čímž vytváří působivý efekt. Tento pozlacený kousek je dokonalým doplňkem pro speciální příležitosti a ženy, které chtějí vyniknout.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Představujeme vám stříbrný řetízek CHRISTINA - jedinečný šperk, který překračuje hranice běžného designu. Vyroben z kvalitního stříbra 925 s pozlacenou povrchovou úpravou, tento řetízek nabízí zcela nový pohled na klasický náhrdelník.

Hlavním prvkem šperku jsou dva konce řetízku, každý ozdobený perlami o průměru 6 mm. Toto inovativní řešení vytváří fascinující pohledový efekt a dodává šperku neobyčejnou eleganci. Řetízek má nastavitelnou délku 45 + 5 cm a druhé dvě části o délce 25 mm, které spolu s perlami směřují do dekoltu.

Tento šperk je ideální volbou pro ženy, které hledají něco výjimečného pro speciální příležitosti. Ať už ho zvolíte k večerním šatům nebo ke slavnostnímu outfitu, CHRISTINA vždy přitáhne pozornost a podtrhne váš osobitý styl.

Dodávaný v elegantní dárkové krabičce, je tento řetízek perfektním dárkem pro ženy, které oceňují originalitu a luxus v jednom.

Doplňkové parametry

Kategorie: Řetízky pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Kategorie šperku: Přívěsek, Náhrdelník, Řetízek
Materiál: Stříbro 925
Osazení: Perla
Povrchová úprava: Zlaceno
Délka řetízku: 45 + 5 cm
Barva: Zlatá, Perleťová
Určení: Dámské
Ryzost: Ag925/1000
Průměr: 6 mm
Dárková krabička: Ano
Délka 2: 25 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: