PODZIMNÍ SLEVY 25 % NA ŠPERKY S KÓDEM POD25

11160 Stříbrný řetízek s přívěskem CAMILLE pozlacený Ag925/1000; ≤10,45 g

Kód: 11160
Novinka PODZIMNÍ SLEVA -25 %
2 059 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
22.10.2024
Možnosti doručení

Stříbrný pozlacený řetízek CAMILLE je moderním a elegantním šperkem. Kombinuje část osázenou perlami s řetízkem stylu Paperclip, uprostřed zdobeným pozlaceným srdcem. Tento minimalistický náhrdelník je dokonalým doplňkem pro romantické příležitosti a speciální události, vhodný jako stylový dárek pro ženu s vytříbeným vkusem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stříbrný pozlacený řetízek CAMILLE představuje dokonalé spojení moderního designu a romantického půvabu. Tento unikátní šperk se skládá ze dvou částí, které společně vytvářejí působivý a sofistikovaný vzhled.

První polovina řetízku je osázena drobnými perlami o šířce 6 mm, které dodávají šperku jemnost a eleganci. Druhá část je tvořena řetízkem ve stylu Paperclip, který přináší moderní a minimalistický nádech. Uprostřed řetízku visí pozlacené srdce o rozměrech 10 × 10 mm, které krásně spadá do dekoltu a tvoří ústřední bod celého náhrdelníku.

Vyroben z kvalitního stříbra 925/1000 s luxusním zlatým povrchem, řetízek CAMILLE zaručuje dlouhotrvající lesk a odolnost. S nastavitelnou délkou od 40 do 45 cm se perfektně přizpůsobí vašemu dekoltu.

CAMILLE je ideální volbou pro ženy, které hledají jedinečný šperk pro speciální příležitosti nebo romantické události. Je to dokonalý dárek pro někoho výjimečného nebo pro sebe sama jako připomínka důležitých okamžiků v životě.

Doplňkové parametry

Kategorie: Řetízky pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Kategorie šperku: Náhrdelník, Řetízek, Choker
Materiál: Stříbro 925
Motiv: Srdce
Osazení: Perla
Povrchová úprava: Zlaceno
Délka řetízku: 40 + 5 cm
Barva: Zlatá, Perleťová
Určení: Dámské
Ryzost: Ag925/1000
Rozměr srdce: 10 × 10 mm
Dárková krabička: Ano
Šířka perly: 6 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: