PODZIMNÍ SLEVY 25 % NA ŠPERKY S KÓDEM POD25

11153 Stříbrný řetízek s přívěskem BELINDA pozlacený Ag925/1000; ≤5,01 g

Kód: 11153
Novinka PODZIMNÍ SLEVA -25 %
1 799 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
22.10.2024
Možnosti doručení

Stříbrný pozlacený řetízek BELINDA je okouzlující dvojitý šperk, který dodá vašemu dekoltu eleganci a jemnost. Kombinuje zdobený řetízek s přívěskem a perlou s druhým jemným řetízkem bez ozdob. Tento rafinovaný doplněk vnese do vašeho outfitu nádech luxusu a stane se vaším oblíbeným šperkem pro různé příležitosti.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stříbrný pozlacený řetízek BELINDA představuje dokonalou harmonii stylu a elegance. Tento unikátní šperk se skládá ze dvou různých řetízků, které společně vytvářejí působivý a sofistikovaný vzhled.

První řetízek o délce 46 cm je zdoben přívěskem s krásnou perlou o rozměrech 9x15 mm, která dodává šperku klasický a zároveň moderní nádech. Druhý řetízek o délce 50 cm je jemný a bez ozdob, což umožňuje vyniknout hlavnímu přívěsku.

Vyroben z kvalitního stříbra 925/1000 s luxusním zlatým povrchem, řetízek BELINDA zaručuje dlouhotrvající lesk a odolnost. Pozlacení dodává šperku nádech luxusu a versatility.

Ať už ho zvolíte k elegantnímu večernímu outfitu nebo k ležérnímu dennímu oblečení, BELINDA vždy přitáhne pozornost svým jedinečným designem. Je ideální volbou pro ženy, které chtějí vyjádřit svou osobnost prostřednictvím rafinovaných šperků.

Doplňkové parametry

Kategorie: Řetízky pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Kategorie šperku: Přívěsek, Náhrdelník, Řetízek
Materiál: Stříbro 925
Osazení: Perla
Povrchová úprava: Zlaceno
Délka řetízku: 46 cm
Barva: Zlatá, Perleťová
Určení: Dámské
Ryzost: Ag925/1000
Délka řetízku 2: 50 cm
Dárková krabička: Ano
Rozměr perly: 9 ×15 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: