PODZIMNÍ SLEVY 25 % NA ŠPERKY S KÓDEM POD25

11140 Stříbrný řetízek s přívěskem GISELLE Ag925/1000; ≤5,76 g

Kód: 11140
Novinka PODZIMNÍ SLEVA -25 %
2 385 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
21.10.2024
Možnosti doručení

Stříbrný řetízek GISELLE je okouzlující trojitý šperk, který dodá vašemu dekoltu jedinečný charakter. Kombinuje choker ve stylu Herringbone, delší řetízek s křížkem a nejdelší řetízek s medailonkem. Tento mnohovrstvý doplněk vnese do vašeho outfitu sofistikovanost a stane se nepřehlédnutelnou ozdobou vašeho krku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stříbrný řetízek GISELLE představuje dokonalou harmonii stylu a elegance. Tento unikátní šperk se skládá ze tří různých řetízků, které společně vytvářejí působivý a mnohovrstvý vzhled.

První vrstva je tvořena chokerem ve stylu Herringbone, který elegantně obepíná krk. Druhý řetízek je delší a zdobí ho přívěsek ve tvaru kříže, dodávající šperku symbolický význam. Třetí, nejdelší řetízek, je zakončen medailonkem, který přidává celému šperku osobitý a tajemný nádech.

Vyroben z kvalitního stříbra 925/1000 s rhodiovanou povrchovou úpravou, řetízek GISELLE zaručuje dlouhotrvající lesk a odolnost. S nastavitelnou délkou až do 42 cm se perfektně přizpůsobí vašemu dekoltu.

Ať už ho zvolíte k večerní róbě nebo ke každodennímu outfitu, GISELLE vždy přitáhne pozornost svým jedinečným designem. Je ideální volbou pro ženy, které chtějí vyjádřit svou osobnost prostřednictvím výjimečných šperků.

Doplňkové parametry

Kategorie: Řetízky pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Kategorie šperku: Náhrdelník, Řetízek, Choker
Materiál: Stříbro 925
Motiv: Kříž
Osazení: Žádné
Povrchová úprava: Rhodiováno
Délka řetízku: 35 + 7 cm
Barva: Stříbrná
Určení: Dámské
Ryzost: Ag925/1000
Délka řetízku 3: 45 mm
Dárková krabička: Ano
Délka řetízku 2: 40 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: