PODZIMNÍ SLEVY 25 % NA ŠPERKY S KÓDEM POD25

11111 Stříbrný náhrdelník ANGELEA long Ag925/1000; ≤78,27 g

Kód: 11111
Novinka PODZIMNÍ SLEVA -25 %
10 382 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
20.9.2024
Možnosti doručení

Nechte se okouzlit tímto mimořádným stříbrným náhrdelníkem, jehož celá délka se pyšní třpytivými zirkony, dodávajícími mu nevšední lesk a eleganci. Díky svému nadčasovému a univerzálnímu designu je tento luxusní šperk stejně vhodný pro ženy i muže, kteří touží po výrazném doplňku. Ať už jej zvolíte pro slavnostní událost nebo každodenní nošení, tento náhrdelník se stane nepřehlédnutelnou ozdobou vašeho outfitu a podtrhne vaši jedinečnou osobnost s nádechem sofistikovanosti.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Náhrdelník ANGELEA je skutečným skvostem mezi šperky. Tento oslnivý kousek se táhne v celé délce 51 cm a má impozantní šířku 10 mm, což z něj činí opravdu nepřehlédnutelný doplněk. Po celé své délce je posázen třpytivými zirkony, které mu propůjčují neobyčejný lesk a eleganci.

Vyroben je z kvalitního stříbra 925/1000 a opatřen rhodiovanou povrchovou úpravou. Tato kombinace zajišťuje nejen dlouhotrvající lesk, ale také účinnou ochranu proti oxidaci, díky čemuž si náhrdelník zachová svůj půvab po dlouhou dobu.

ANGELEA je všestranným šperkem, který se hodí jak pro slavnostní příležitosti, tak pro každodenní nošení. Svým designem dokáže oživit jakýkoliv outfit a dodat mu punc luxusu. Náhrdelník je dodáván v elegantní dárkové krabičce, což z něj činí perfektní dárek pro vaše blízké nebo pro vás samotné. Dopřejte si tento výjimečný šperk a nechte jej podtrhnout vaši krásu a osobitý styl.

Doplňkové parametry

Kategorie: Řetízky pro ženy a dívky
Kategorie šperku: Náhrdelník, Řetízek
Materiál: Stříbro 925
Osazení: Zirkon
Povrchová úprava: Rhodiováno
Délka řetízku: 51 cm
Barva: Stříbrná, Čirá
Určení: Dámské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano
Šířka: 10 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: