PODZIMNÍ SLEVY 25 % NA ŠPERKY S KÓDEM POD25

11042 Stříbrný přívěsek s řetízkem PAVÍ PÍRKO Ag925/1000; ≤2,37 g

Kód: 11042
Novinka PODZIMNÍ SLEVA -25 %
1 336 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
18.9.2024
Možnosti doručení

Okouzlující stříbrný přívěsek s řetízkem ve tvaru pavího pírka, osázený třpytivými zirkony. Dokonale ladí s náušnicemi stejného vzoru, společně tvoří úchvatný komplet. Tento šperk je vyroben z kvalitního stříbra a opatřen rhodiovou úpravou pro dlouhotrvající lesk. Ideální dárek pro každou ženu, která miluje originální šperky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Představujeme vám nádherný stříbrný přívěsek s řetízkem PAVÍ PÍRKO, který je ztělesněním krásy a elegance. Tento jedinečný šperk ve tvaru pavího pírka je vyroben z kvalitního stříbra o ryzosti 925/1000 a opatřen rhodiovou úpravou, která mu dodává dlouhotrvající lesk a ochranu před opotřebením.

Přívěsek je osázen třpytivými zirkony v čiré a modré barvě, které perfektně doplňují jeho tvar a dodávají mu nádech luxusu. Řetízek má délku 45 + 3 cm, což umožňuje snadné přizpůsobení délky podle vašich potřeb.

Tento přívěsek lze skvěle doplnit náušnicemi se stejným vzorem, čímž vznikne úchvatný komplet, který zaujme na první pohled. Šperk je zabalen v dárkové krabičce, což z něj dělá ideální dárek pro vaši partnerku, maminku, sestru či kamarádku. S přívěskem PAVÍ PÍRKO budete zářit v každé společnosti a podtrhnete svůj osobitý styl.

Doplňkové parametry

Kategorie: Řetízky pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Kategorie šperku: Přívěsek, Náhrdelník, Řetízek
Materiál: Stříbro 925
Motiv: Pírka, Páv
Osazení: Zirkon
Povrchová úprava: Rhodiováno
Délka řetízku: 45 + 3 cm
Barva: Stříbrná, Čirá, Modrá
Určení: Dámské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano
Rozměr: 20 × 9 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: