PODZIMNÍ SLEVY 25 % NA ŠPERKY S KÓDEM POD25

11257 Stříbrný náramek DALENN Ag925/1000; ≤3,86 g

Kód: 11257
Novinka PODZIMNÍ SLEVA -25 %
1 210 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
22.10.2024
Možnosti doručení

 

Stříbrný řetízek DALENN na nohu okouzlí svým jemným designem, tyrkysovými kamínky a přívěskem křížku. Tento elegantní šperk je ideální pro letní dny i večerní příležitosti. DALENN dodá vašemu outfitu nádech svěžesti a duchovní symboliky, ať už jdete na pláž nebo na romantickou procházku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stříbrný řetízek DALENN na nohu je ztělesněním letní elegance a duchovní symboliky. Vyroben z kvalitního stříbra 925/1000, tento šperk zaujme svým originálním designem s drobnými tyrkysy a přívěskem křížku, který dodává náramku hloubku a osobní význam.

S nastavitelnou délkou 21 + 5 cm se DALENN perfektně přizpůsobí vašemu kotníku. Kombinace jemného řetízku o šířce 3 mm a výraznějšího přívěsku o šířce 10 mm vytváří zajímavý kontrast. Rhodiovaná povrchová úprava zajišťuje dlouhotrvající lesk a ochranu proti oxidaci.

DALENN je všestranným doplňkem, který se skvěle hodí k plážovým outfitům, letním šatům i elegantním večerním róbám. Tyrkysové kamínky a křížek dodávají šperku jedinečný charakter a symbolický význam.

Náramek je dodáván v elegantní dárkové krabičce, což z něj činí perfektní dárek pro vaše blízké nebo pro vás samotné. Dopřejte si kousek letní pohody a duchovní inspirace s náramkem DALENN, který podtrhne krásu vašich nohou a dodá vašemu stylu nádech bohémské elegance a osobního významu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Řetízky na nohu pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Délka náramku: 21 + 5 cm
Kategorie šperku: Náramek, Řetízek na nohu
Materiál: Stříbro 925
Osazení: Tyrkys
Povrchová úprava: Rhodiováno
Typ šperku: Na nohu
Barva: Stříbrná, Tyrkysová
Určení: Dámské
Ryzost: Ag925/1000
Šířka 2: 10 mm
Dárková krabička: Ano
Šířka 1: 3 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: