PODZIMNÍ SLEVY 25 % NA ŠPERKY S KÓDEM POD25

11255 Stříbrný náramek SHAENA Ag925/1000; ≤3,26 g

Kód: 11255
Novinka PODZIMNÍ SLEVA -25 %
1 205 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
22.10.2024
Možnosti doručení

Stříbrný řetízek SHAENA na nohu typu Snake okouzlí svým elegantním a flexibilním designem. Tento všestranný šperk je ideální pro každodenní nošení i speciální příležitosti. SHAENA dodá vašemu outfitu nádech sofistikovanosti a stylu, ať už jdete na pláž nebo na večírek.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stříbrný řetízek SHAENA na nohu je ztělesněním moderní elegance a pohodlí. Vyroben z kvalitního stříbra 925/1000, tento šperk zaujme svým designem typu Snake, který se dokonale přizpůsobí tvaru vašeho kotníku.

S nastavitelnou délkou 21 + 5 cm se SHAENA hodí pro různé velikosti. Jeho šířka 0,8 mm zajišťuje jemný a decentní vzhled, který nepřekáží při chůzi. Rhodiovaná povrchová úprava chrání šperk před oxidací a zachovává jeho lesk po dlouhou dobu.

SHAENA je všestranným doplňkem, který se hodí k plážovým outfitům, letním šatům i elegantním večerním róbám. Jeho flexibilní design zaručuje pohodlné celodenní nošení bez rizika zachycení o oblečení.

Náramek je dodáván v elegantní dárkové krabičce, což z něj činí perfektní dárek pro vaše blízké nebo pro vás samotné. Dopřejte si kousek elegance s řetízkem SHAENA, který podtrhne krásu vašich nohou v každé situaci.

Doplňkové parametry

Kategorie: Řetízky na nohu pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Délka náramku: 21 + 5 cm
Kategorie šperku: Náramek, Řetízek na nohu
Materiál: Stříbro 925
Osazení: Žádné
Povrchová úprava: Rhodiováno
Typ šperku: Na nohu
Typ řetízku: Snake
Barva: Stříbrná
Určení: Dámské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano
Šířka: 0,8 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: