PODZIMNÍ SLEVY 25 % NA ŠPERKY S KÓDEM POD25

11067 Stříbrný přívěsek s řetízkem DARIO Ag925/1000; ≤3,63 g

Kód: 11067
Novinka PODZIMNÍ SLEVA -25 %
1 543 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
18.9.2024
Možnosti doručení

Stříbrný přívěsek DARIO je fascinujícím šperkem plným symboliky. Kombinuje čtyři mocné symboly: Valknut, pentagram, Koptský křížek a triskelion. Každý symbol představuje hluboké duchovní významy spojené s životem, smrtí a znovuzrozením. Ideální pro ty, kteří hledají spojení s dávnou moudrostí a ochranu před negativními energiemi.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stříbrný přívěsek DARIO s řetízkem je jedinečným šperkem, který v sobě nese hlubokou symboliku a duchovní význam. Vyroben z kvalitního stříbra 925 s rhodiovanou povrchovou úpravou, tento přívěsek o rozměrech 27 × 27 mm kombinuje čtyři mocné symboly:

1. Valknut - symbol posmrtného života a propojení mezi životem, smrtí a znovuzrozením 2. Pentagram - ochranný symbol proti negativním energiím 3. Koptský křížek - znázorňuje život a znovuzrození 4. Triskelion - reprezentuje zrození, smrt a znovuzrození; tělo, mysl a ducha; minulost, přítomnost a budoucnost

Přívěsek je zdoben zelenými zirkony, které dodávají šperku jiskru a mystický nádech. Je zavěšen na řetízku o délce 45 cm, což umožňuje pohodlné nošení.

DARIO je ideálním šperkem pro ty, kteří se zajímají o duchovní symboly, mytologii nebo hledají talisman s hlubokým významem. Je vhodný jak pro ženy, tak pro muže a dodává se v elegantní dárkové krabičce.

Doplňkové parametry

Kategorie: Přívěsky pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Kategorie šperku: Přívěsek, Náhrdelník, Řetízek
Materiál: Stříbro 925
Motiv: Symbol
Osazení: Zirkon
Povrchová úprava: Rhodiováno
Délka řetízku: 45 cm
Barva: Stříbrná, Zelená
Určení: Dámské, Pánské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano
Rozměr: 27 × 27 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: