PODZIMNÍ SLEVY 25 % NA ŠPERKY S KÓDEM POD25

11066 Stříbrný přívěsek s řetízkem NEWBORN Ag925/1000; ≤2,29 g

Kód: 11066
Novinka PODZIMNÍ SLEVA -25 %
1 245 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
18.9.2024
Možnosti doručení

Stříbrný přívěsek NEWBORN je dojemným symbolem mateřství a nového života. Dvě nožičky - jedna větší a jedna menší - reprezentují spojení matky a dítěte. Zdobený třpytivými zirkony, tento přívěsek je ideálním dárkem k narození miminka nebo pro novopečené maminky. Jemný design na rhodiovaném řetízku podtrhne každý outfit.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stříbrný přívěsek NEWBORN s řetízkem je kouzelným šperkem, který oslavuje zázrak nového života. Vyroben z kvalitního stříbra 925 s rhodiovanou povrchovou úpravou, tento přívěsek o rozměrech 11 × 17 mm zobrazuje dvě nožičky - jednu větší a jednu menší, symbolizující pouto mezi matkou a dítětem.

Přívěsek je zdoben třpytivými zirkony, které dodávají šperku jiskru a eleganci. Zavěšen je na jemném řetízku o délce 45,5 cm, což umožňuje pohodlné nošení a snadné přizpůsobení různým outfitům.

NEWBORN je dokonalým dárkem pro novopečené maminky, jako památka na narození dítěte, nebo jako dárek k baby shower. Je to také krásný způsob, jak uchovat vzpomínku na první krůčky vašeho dítěte.

Tento šperk není jen módním doplňkem, ale i emotivním talismanem, který bude nositelce připomínat nejkrásnější okamžiky mateřství. Dodáván v elegantní dárkové krabičce, je NEWBORN připraven stát se ceněnou součástí šperkovnice každé maminky.

Doplňkové parametry

Kategorie: Přívěsky pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Kategorie šperku: Přívěsek, Náhrdelník, Řetízek
Materiál: Stříbro 925
Osazení: Zirkon
Povrchová úprava: Rhodiováno
Délka řetízku: 45,5 cm
Barva: Stříbrná, Čirá
Určení: Dámské, Dětské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano
Rozměr: 11 × 17 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: