PODZIMNÍ SLEVY 25 % NA ŠPERKY S KÓDEM POD25

11230 Stříbrný náramek MADLEN 19 cm | šířka 3 mm Ag925/1000; ≤2,98 g

Kód: 11230
Novinka PODZIMNÍ SLEVA -25 %
1 429 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
22.10.2024
Možnosti doručení

Stříbrný náramek MADLEN ve stylu Popcorn okouzlí svým jedinečným designem a univerzálností. Tento nadčasový šperk je ideální pro každodenní nošení i speciální příležitosti. MADLEN je skvělou volbou pro ty, kteří hledají stylový doplněk nebo originální dárek pro své blízké.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stříbrný náramek MADLEN představuje dokonalou kombinaci moderního designu a klasické elegance. Vyroben z kvalitního stříbra 925/1000, tento 19 cm dlouhý náramek zaujme svým stylem Popcorn, který mu dodává jedinečný vzhled a příjemný pocit na kůži.

S šířkou 3 mm je MADLEN jemný, ale přesto výrazný doplněk, který se hodí pro muže i ženy. Rhodiovaná povrchová úprava zajišťuje dlouhotrvající lesk a ochranu před oxidací, díky čemuž si šperk uchovává svůj původní vzhled po dlouhou dobu.

MADLEN je všestranným šperkem, který se skvěle hodí k různým stylům oblečení - od casual outfitů až po formální příležitosti. Jeho unikátní textura přitahuje pozornost a dodává vašemu vzhledu nádech sofistikovanosti.

Náramek je dodáván v elegantní dárkové krabičce, což z něj dělá perfektní dárek pro narozeniny, výročí nebo jakoukoliv jinou příležitost. Dopřejte sobě nebo svým blízkým kousek moderní elegance s náramkem MADLEN.

Doplňkové parametry

Kategorie: Náramky pro muže
Záruka: 2 roky
Délka náramku: 19 cm
Kategorie šperku: Náramek
Materiál: Stříbro 925
Osazení: Žádné
Povrchová úprava: Rhodiováno
Typ řetízku: Popcorn
Barva: Stříbrná
Určení: Dámské, Pánské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano
Šířka: 3 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: