PODZIMNÍ SLEVY 25 % NA ŠPERKY S KÓDEM POD25

11237 Stříbrný náramek DYLAN 19 cm | šířka 3 mm Ag925/1000; ≤2,59 g

Kód: 11237
Novinka PODZIMNÍ SLEVA -25 %
1 150 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
22.10.2024
Možnosti doručení

Elegantní stříbrný náramek DYLAN typu Herringbone okouzlí svým jemným designem. Jeho hladký povrch a plochý profil dodávají sofistikovaný vzhled každému outfitu. Ideální pro každodenní nošení i slavnostní příležitosti, DYLAN se stane vaším oblíbeným módním doplňkem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stříbrný náramek DYLAN typu Herringbone je ztělesněním moderní elegance. Vyroben z prvotřídního stříbra 925/1000, tento náramek zaujme svým hladkým povrchem a plochým profilem, který přiléhá těsně k zápěstí. Rhodiovaná povrchová úprava zajišťuje dlouhotrvající lesk a ochranu před oxidací.

S délkou 19 cm a šířkou 3 mm je DYLAN perfektní volbou pro ty, kteří hledají jemný, ale výrazný šperk. Jeho univerzální design umožňuje snadné kombinování s hodinkami nebo jinými náramky, stejně jako samostatné nošení pro čistý a minimalistický look.

Tento unisex náramek je vhodný pro muže i ženy, kteří oceňují nadčasovou módu. Ať už ho zvolíte k business outfitu nebo casual oblečení, DYLAN vždy dodá vašemu vzhledu nádech sofistikovanosti. Dodáván v elegantní dárkové krabičce, je také skvělou volbou pro darování vašim blízkým.

Doplňkové parametry

Kategorie: Náramky pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Délka náramku: 19 cm
Kategorie šperku: Náramek
Materiál: Stříbro 925
Osazení: Žádné
Povrchová úprava: Rhodiováno
Typ řetízku: Herringbone
Barva: Stříbrná
Určení: Dámské, Pánské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano
Šířka: 3 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: