PODZIMNÍ SLEVY 25 % NA ŠPERKY S KÓDEM POD25

11231 Stříbrný náramek NOEL 16 cm | šířka 5 mm Ag925/1000; ≤4,95 g

Kód: 11231
Novinka PODZIMNÍ SLEVA -25 %
1 990 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
22.10.2024
Možnosti doručení

Stříbrný náramek NOEL ve stylu Figaro je elegantním a všestranným doplňkem pro muže i ženy. Jeho klasický design se hodí pro každodenní nošení i pro speciální příležitosti. NOEL dodá vašemu outfitu nádech sofistikovanosti a stylu, ať už jdete do práce nebo na večírek.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stříbrný náramek NOEL představuje dokonalou kombinaci klasického designu a moderní elegance. Vyroben z kvalitního stříbra 925/1000, tento 16 cm dlouhý náramek zaujme svým stylem Figaro, který mu dodává nadčasový a univerzální vzhled.

S šířkou 5 mm je NOEL výrazným, ale přesto elegantním doplňkem, který se hodí pro muže i ženy. Rhodiovaná povrchová úprava zajišťuje dlouhotrvající lesk a ochranu před oxidací, díky čemuž si šperk uchovává svůj původní vzhled po dlouhou dobu.

NOEL je všestranným šperkem, který se skvěle hodí k různým stylům oblečení - od casual outfitů až po formální příležitosti. Jeho klasický design přitahuje pozornost a dodává vašemu vzhledu nádech sofistikovanosti.

Náramek je dodáván v elegantní dárkové krabičce, což z něj dělá perfektní dárek pro narozeniny, výročí nebo jakoukoliv jinou příležitost. Dopřejte sobě nebo svým blízkým kousek nadčasové elegance s náramkem NOEL.

Doplňkové parametry

Kategorie: Náramky pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Délka náramku: 16 cm
Kategorie šperku: Náramek
Materiál: Stříbro 925
Osazení: Žádné
Povrchová úprava: Rhodiováno
Typ řetízku: Figaro
Barva: Stříbrná
Určení: Dámské, Pánské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano
Šířka: 5 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: