PODZIMNÍ SLEVY 25 % NA ŠPERKY S KÓDEM POD25

11229 Stříbrný náramek MADLEN 16 cm | šířka 3 mm Ag925/1000; ≤2,63 g

Kód: 11229
Novinka PODZIMNÍ SLEVA -25 %
1 339 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
22.10.2024
Možnosti doručení

Elegantní stříbrný náramek MADLEN okouzlí svou jednoduchostí a všestranností. Jeho minimalistický design se hodí ke každému outfitu, ať už jdete do práce nebo na večírek. Tento nadčasový kousek dodá vašemu vzhledu sofistikovaný nádech a stane se vaším oblíbeným doplňkem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stříbrný náramek MADLEN je ztělesněním elegantní jednoduchosti. Vyroben z kvalitního stříbra 925/1000, tento náramek zaujme svým čistým designem a univerzálním využitím. Díky rhodiované povrchové úpravě si dlouhodobě zachová svůj lesk a odolá každodennímu nošení.

S délkou 16 cm se pohodlně přizpůsobí většině zápěstí. Jeho šířka 3 mm je ideální pro ty, kteří preferují jemné, ale výrazné šperky. MADLEN lze snadno kombinovat s dalšími náramky pro vytvoření vrstvených looků, nebo nosit samostatně jako decentní doplněk.

Tento unisex náramek je skvělou volbou pro muže i ženy, kteří oceňují nadčasovou eleganci. Ať už ho zvolíte k formálnímu oblečení nebo casual outfitu, MADLEN vždy dodá vašemu vzhledu nádech sofistikovanosti. Dodáván v dárkové krabičce, je také ideálním dárkem pro vaše blízké.

Doplňkové parametry

Kategorie: Náramky pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Délka náramku: 16 cm
Kategorie šperku: Náramek
Materiál: Stříbro 925
Osazení: Žádné
Povrchová úprava: Rhodiováno
Barva: Stříbrná
Určení: Dámské, Pánské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano
Šířka: 3 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: