PODZIMNÍ SLEVY 25 % NA ŠPERKY S KÓDEM POD25

11226 Stříbrný tenisový náramek MABEL 16 cm | šířka 3 mm Ag925/1000; ≤5,55 g

Kód: 11226
Novinka PODZIMNÍ SLEVA -25 %
1 707 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
22.10.2024
Možnosti doručení

Stříbrný tenisový náramek MABEL okouzlí každou ženu svým elegantním designem a třpytivými růžovými zirkony. Tento nadčasový šperk je dokonalým doplňkem pro každou příležitost a skvělým dárkem pro vaši partnerku. MABEL dodá vašemu outfitu jemný nádech luxusu a ženskosti.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stříbrný tenisový náramek MABEL je ztělesněním jemné elegance a ženské krásy. Vyroben z kvalitního stříbra 925/1000, tento náramek se pyšní řadou třpytivých růžových zirkonů, které mu dodávají romantický vzhled a jiskřivý lesk.

S nastavitelnou délkou 16 + 5 cm se náramek MABEL perfektně přizpůsobí každému zápěstí. Šířka 3 mm zajišťuje, že náramek je dostatečně výrazný, ale zároveň jemný a pohodlný pro každodenní nošení. Rhodiovaná povrchová úprava chrání šperk před oxidací a zachovává jeho lesk po dlouhou dobu.

MABEL je ideálním doplňkem pro různé příležitosti - od formálních událostí až po běžné denní nošení. Jeho univerzální design se skvěle hodí k různým stylům oblečení a dalším šperkům.

Náramek je dodáván v elegantní dárkové krabičce, což z něj činí perfektní dárek pro vaši partnerku, ať už k narozeninám, výročí nebo jen jako projev lásky. Darujte jí kousek třpytivé elegance s náramkem MABEL.

Doplňkové parametry

Kategorie: Náramky pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Délka náramku: 16 + 5 cm
Kategorie šperku: Náramek
Materiál: Stříbro 925
Povrchová úprava: Rhodiováno
Typ řetízku: Tennis
Barva: Stříbrná, Růžová
Určení: Dámské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano
Šířka: 3 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: