PODZIMNÍ SLEVY 25 % NA ŠPERKY S KÓDEM POD25

11180 Stříbrný náramek s perlami RIVEN pozlacený Ag925/1000; ≤8,62 g

Kód: 11180
Novinka PODZIMNÍ SLEVA -25 %
999 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
22.10.2024
Možnosti doručení

Stříbrný náramek RIVEN s perlami a pozlacenými prvky je okouzlujícím doplňkem pro každou příležitost. Jemné perly na silikonové gumičce jsou doplněny elegantní rolničkou, která dodává šperku hravý prvek. Tento náramek je ideální volbou pro ženy, které hledají kombinaci elegance a pohodlí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stříbrný náramek RIVEN s perlami a pozlacenými prvky je ztělesněním moderní elegance a praktičnosti. Vyroben z kvalitního stříbra 925/1000 s luxusní pozlacenou povrchovou úpravou, tento náramek zaujme svým jedinečným designem. Jemné perly jsou navlečeny na pružné silikonové gumičce, což zajišťuje pohodlné nošení a snadné nasazování.

Délka náramku 19 cm je vhodná pro většinu velikostí zápěstí. Šířka náramku se pohybuje od 2 do 5 mm, což vytváří zajímavý vizuální efekt. Pozlacené prvky dodávají šperku luxusní nádech, zatímco malá rolnička přidává hravý a osobitý detail.

Náramek RIVEN je všestranným doplňkem, který se hodí jak ke každodenním outfitům, tak k slavnostním příležitostem. Je ideální volbou pro ženy, které oceňují kombinaci tradičního a moderního designu. Dodávaný v dárkové krabičce je také skvělým dárkem pro vaše blízké.

Doplňkové parametry

Kategorie: Náramky pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Délka náramku: 19 cm
Kategorie šperku: Náramek
Materiál: Stříbro 925
Osazení: Perla
Povrchová úprava: Zlaceno
Barva: Zlatá, Perleťová
Určení: Dámské
Ryzost: Ag925/1000
Šířka 2: 5 mm
Dárková krabička: Ano
Šířka 1: 2 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: