PODZIMNÍ SLEVY 25 % NA ŠPERKY S KÓDEM POD25

11179 Stříbrný náramek s perlami DAREEN Ag925/1000; ≤10,86 g

Kód: 11179
Novinka PODZIMNÍ SLEVA -25 %
909 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
22.10.2024
Možnosti doručení

Stříbrný náramek DAREEN je trendy perlový šperk s jedinečným designem. Skládá se z elastické silikonové gumičky osázené perlami a jedné výrazné stříbrné kuličky. Tento moderní a pohodlný náramek je ideální pro každodenní nošení i speciální příležitosti.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Představujeme vám stříbrný náramek DAREEN - originální a stylový šperk, který kombinuje klasickou eleganci perel s moderním a praktickým provedením. Náramek se skládá z elastické silikonové gumičky, která je osázena perlami o průměru 7 mm, a jedné výrazné stříbrné kuličky z rhodiovaného stříbra 925.

Díky své délce 18 cm a pružnému materiálu se DAREEN pohodlně přizpůsobí každému zápěstí. Jedinečný design s kontrastní stříbrnou kuličkou dodává náramku osobitý charakter a činí ho vhodným doplňkem pro různé styly oblékání.

Tento všestranný šperk je ideální volbou pro ženy i muže, kteří hledají něco netradičního. Ať už ho nosíte k formálnímu outfitu nebo ke casual oblečení, DAREEN vždy upoutá pozornost a podtrhne váš osobitý styl.

Náramek je dodáván v elegantní dárkové krabičce, což z něj dělá perfektní dárek pro milovníky jedinečných a moderních šperků. Jeho snadná údržba a pohodlné nošení z něj činí ideální doplněk pro každodenní použití.

Doplňkové parametry

Kategorie: Náramky pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Délka náramku: 18 cm
Kategorie šperku: Náramek
Materiál: Stříbro 925
Osazení: Perla
Povrchová úprava: Rhodiováno
Barva: Stříbrná, Perleťová
Určení: Dámské, Pánské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano
Průměr: 7 mm

11179 Stříbrný náramek s perlami DAREEN

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: