PODZIMNÍ SLEVY 25 % NA ŠPERKY S KÓDEM POD25

11178 Stříbrný náramek s perlami EDITTE pozlacený Ag925/1000; ≤9,07 g

Kód: 11178
Novinka PODZIMNÍ SLEVA -25 %
945 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
22.10.2024
Možnosti doručení

Stříbrný náramek EDITTE je trendy šperk zdobený perlami po celé délce s pozlaceným zapínáním. Jeho elegantní design perfektně doplňuje řetízek EDITTE s perlami, se kterým tvoří stylový komplet. Ideální pro ženy hledající moderní a sofistikovaný doplněk.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Představujeme vám stříbrný náramek EDITTE s perlami - okouzlující šperk, který kombinuje klasickou eleganci perel s moderním pozlaceným akcentem. Vyroben z kvalitního stříbra 925, tento náramek vyniká svým luxusním vzhledem a trvanlivostí.

Celá délka náramku je lemována perlami o průměru 6 mm, které vytvářejí působivý efekt. Pozlacené zapínání dodává šperku nádech luxusu a zajímavý kontrast. S nastavitelnou délkou 16 + 5 cm se EDITTE perfektně přizpůsobí vašemu zápěstí.

Tento všestranný šperk je ideální volbou pro ženy, které hledají něco jedinečného. Ať už ho nosíte k formálnímu outfitu nebo ke casual oblečení, EDITTE vždy upoutá pozornost a podtrhne váš osobitý styl.

Náramek tvoří dokonalý komplet s řetízkem EDITTE s perlami, což umožňuje vytvořit ucelený a stylový look. Dodávaný v elegantní dárkové krabičce je tento náramek skvělým dárkem pro ženy, které oceňují originalitu a luxus.

Doplňkové parametry

Kategorie: Náramky pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Délka náramku: 16 + 5 cm
Kategorie šperku: Náramek
Materiál: Stříbro 925
Osazení: Perla
Povrchová úprava: Zlaceno
Barva: Zlatá, Perleťová
Určení: Dámské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano
Průměr: 6 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: