PODZIMNÍ SLEVY 25 % NA ŠPERKY S KÓDEM POD25

11247 Stříbrné náušnice XENIA Ag925/1000; ≤2,91 g

Kód: 11247
Novinka PODZIMNÍ SLEVA -25 %
1 033 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
22.10.2024
Možnosti doručení

Stříbrné náušnice XENIA okouzlí svým minimalistickým designem a nadčasovou elegancí. Jejich jemné linie a čistý vzhled se hodí ke každému outfitu a příležitosti. Ať už jdete do práce, na kávu s přáteli nebo na slavnostní večeři, XENIA náušnice dodají vašemu vzhledu sofistikovaný nádech.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stříbrné náušnice XENIA jsou ztělesněním moderní elegance a minimalismu. Vyrobené z kvalitního stříbra 925/1000, tyto visací náušnice zaujmou svým originálním, čistým designem bez zbytečných ozdob. Rhodiovaná povrchová úprava zajišťuje dlouhotrvající lesk a ochranu proti oxidaci.

S délkou 20 mm a šířkou 7 mm jsou náušnice XENIA jemné, ale přesto výrazné. Bezpečné zapínání na puzetu zaručuje pohodlné celodenní nošení. Jejich minimalistický design je činí ideálními pro moderní ženy, které ocení nadčasovou eleganci a všestrannost.

Ať už je zkombinujete s business outfitem, casual oblečením nebo večerními šaty, náušnice XENIA vždy dodají vašemu vzhledu nádech sofistikovanosti. Jsou skvělou volbou pro ty, kteří hledají univerzální šperk s jedinečným charakterem. Dodávané v elegantní dárkové krabičce jsou také perfektním dárkem pro vaše blízké.

Doplňkové parametry

Kategorie: Náušnice pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Kategorie šperku: Náušnice
Materiál: Stříbro 925
Osazení: Žádné
Povrchová úprava: Rhodiováno
Typ náušnic: Visací
Typ zapínání: Puzeta
Barva: Stříbrná
Určení: Dámské
Ryzost: Ag925/1000
Šířka: 7 mm
Dárková krabička: Ano
Délka: 20 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: