PODZIMNÍ SLEVY 25 % NA ŠPERKY S KÓDEM POD25

11246 Stříbrné náušnice VILIA Ag925/1000; ≤2,99 g

Kód: 11246
Novinka PODZIMNÍ SLEVA -25 %
1 029 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
22.10.2024
Možnosti doručení

Stříbrné náušnice VILIA uchvátí svým jedinečným minimalistickým designem. Jemné visací provedení s decentními zirkony dodá eleganci každému outfitu. Tyto všestranné náušnice jsou perfektní volbou pro každodenní nošení i speciální příležitosti, vždy podtrhnou váš osobitý styl.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stříbrné náušnice VILIA představují dokonalou harmonii mezi jednoduchostí a sofistikovaností. Vyrobené z kvalitního stříbra 925/1000, tyto visací náušnice zaujmou svým originálním designem a jiskřivými zirkony. Rhodiovaná povrchová úprava zajišťuje dlouhotrvající lesk a ochranu proti oxidaci.

S délkou 21 mm a šířkou 2 mm jsou náušnice VILIA jemné, ale přesto výrazné. Bezpečné zapínání na puzetu zaručuje pohodlné celodenní nošení. Jejich minimalistický design je činí ideálními pro moderní ženy, které ocení nadčasovou eleganci.

Ať už je zkombinujete s business outfitem, casual oblečením nebo večerními šaty, náušnice VILIA vždy dodají vašemu vzhledu nádech rafinovanosti. Jsou skvělou volbou pro ty, kteří hledají všestranný šperk s jedinečným charakterem. Dodávané v elegantní dárkové krabičce jsou také perfektním dárkem pro vaše blízké.

Doplňkové parametry

Kategorie: Náušnice pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Kategorie šperku: Náušnice
Materiál: Stříbro 925
Osazení: Zirkon
Povrchová úprava: Rhodiováno
Typ náušnic: Visací
Typ zapínání: Puzeta
Barva: Stříbrná, Čirá
Určení: Dámské
Ryzost: Ag925/1000
Šířka: 2 mm
Dárková krabička: Ano
Délka: 21 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: