PODZIMNÍ SLEVY 25 % NA ŠPERKY S KÓDEM POD25

11242 Stříbrné náušnice MAYA Ag925/1000; ≤6,01 g

Kód: 11242
Novinka PODZIMNÍ SLEVA -25 %
1 690 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
22.10.2024
Možnosti doručení

Stříbrné náušnice MAYA oslní svým elegantním kruhovým designem a třpytivými zirkony. Tyto všestranné šperky dodají jiskru vašemu každodennímu outfitu i slavnostnímu looku. Dokonalá volba pro ženy, které milují nadčasovou krásu a jemný luxus. MAYA náušnice se stanou vaším oblíbeným doplňkem pro každou příležitost.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stříbrné náušnice MAYA jsou ztělesněním moderní elegance a sofistikovanosti. Vyrobeny z kvalitního stříbra 925/1000, tyto kruhové náušnice zaujmou svým dokonalým tvarem a jiskřivými zirkony, které lemují jejich obvod. Rhodiovaná povrchová úprava zajišťuje dlouhotrvající lesk a ochranu proti oxidaci.

S průměrem 31 mm a šířkou 2,5 mm jsou náušnice MAYA výrazné, ale ne přehnané. Uzavíratelný háček poskytuje bezpečné a pohodlné nošení. Jejich univerzální design je činí ideálními pro každodenní nošení do práce, na schůzky s přáteli i pro slavnostní příležitosti.

Ať už je zkombinujete s casual outfitem nebo večerními šaty, náušnice MAYA vždy dodají vašemu vzhledu nádech luxusu a ženskosti. Dodávané v elegantní dárkové krabičce jsou také skvělou volbou pro obdarování vašich blízkých.

Doplňkové parametry

Kategorie: Náušnice pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Kategorie šperku: Náušnice
Materiál: Stříbro 925
Osazení: Zirkon
Povrchová úprava: Rhodiováno
Typ náušnic: Kruhy
Typ zapínání: Uzavíratelný háček
Barva: Stříbrná, Čirá
Určení: Dámské
Ryzost: Ag925/1000
Šířka: 2,5 mm
Dárková krabička: Ano
Průměr: 31 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: