PODZIMNÍ SLEVY 25 % NA ŠPERKY S KÓDEM POD25

11185 Stříbrné náušnice SKYE Ag925/1000; ≤2,35 g

Kód: 11185
Novinka PODZIMNÍ SLEVA -25 %
950 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
22.10.2024
Možnosti doručení

Stříbrné náušnice SKYE okouzlí svým čistým a elegantním designem. Kruhové náušnice osázené třpytivými zirkony jsou doplněny jemně visícím modrým zirkonem. Tento půvabný šperk přináší nádech svěžesti a je vhodný pro ženy i menší dívky. Ideální volba pro ty, kteří hledají jemnou a univerzální ozdobu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stříbrné náušnice SKYE jsou ztělesněním čistoty a elegance. Vyrobené z kvalitního stříbra 925/1000 s rhodiovanou povrchovou úpravou, tyto náušnice zaujmou svým jedinečným a nadčasovým designem.

Hlavním prvkem jsou kruhové náušnice o průměru 11 mm, které jsou po celém obvodu osázeny třpytivými čirými zirkony. Z těchto kroužků pak půvabně visí modrý zirkon, který dodává náušnicím nádech svěžesti a lehkosti.

S šířkou 6 mm jsou náušnice SKYE jemné, ale přesto výrazné. Kloubové zapínání zajišťuje pohodlné a bezpečné nošení. Rhodiovaná povrchová úprava zaručuje dlouhotrvající lesk a ochranu proti oxidaci.

Tyto náušnice jsou všestranným doplňkem, který se hodí jak pro každodenní nošení, tak pro slavnostní příležitosti. Jsou ideální volbou pro ženy i menší dívky, které ocení čistý a elegantní design. Dodávané v dárkové krabičce jsou také skvělým dárkem pro vaše blízké.

Doplňkové parametry

Kategorie: Náušnice pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Kategorie šperku: Náušnice
Materiál: Stříbro 925
Osazení: Zirkon
Povrchová úprava: Rhodiováno
Typ náušnic: Visací, Kruhy
Typ zapínání: Kloubové zapínání
Barva: Stříbrná, Čirá, Modrá
Určení: Dámské, Dětské
Ryzost: Ag925/1000
Šířka: 6 mm
Dárková krabička: Ano
Průměr kroužku: 11 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: