PODZIMNÍ SLEVY 25 % NA ŠPERKY S KÓDEM POD25

11173 Stříbrné náušnice BONNIE pozlacené Ag925/1000; ≤4,95 g

Kód: 11173
Novinka PODZIMNÍ SLEVA -25 %
1 210 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
22.10.2024
Možnosti doručení

Stříbrné náušnice BONNIE pozlacené jsou okouzlujícím spojením elegance a moderního designu. Tyto kruhové náušnice s visící perlou zaujmou svým jedinečným vzhledem. Pozlacený povrch dodává šperku luxusní nádech. Jsou ideálním doplňkem pro každodenní nošení i slavnostní příležitosti, vhodné pro ženy s vytříbeným vkusem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stříbrné náušnice BONNIE pozlacené představují dokonalou harmonii mezi klasickým a současným stylem. Vyrobené z kvalitního stříbra 925/1000 s luxusní pozlacenou povrchovou úpravou, tyto náušnice upoutají pozornost svým originálním designem. Kruhový tvar s průměrem 17 mm je doplněn elegantně visící perlou, což vytváří celkovou délku 34 mm.

Kloubové zapínání zajišťuje snadné nasazení a bezpečné nošení. Kombinace zlaté a perleťové barvy dodává náušnicím univerzální charakter, díky kterému se hodí k různým outfitům a příležitostem.

Náušnice BONNIE jsou ideální volbou pro ženy, které chtějí vyniknout svým osobitým stylem. Ať už je nosíte do práce, na kávu s přáteli nebo na slavnostní večeři, vždy budete vypadat stylově a sofistikovaně. Dodávané v dárkové krabičce jsou také skvělým dárkem pro vaše blízké.

Doplňkové parametry

Kategorie: Náušnice pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Kategorie šperku: Náušnice
Materiál: Stříbro 925
Osazení: Perla
Povrchová úprava: Zlaceno
Typ náušnic: Kruhy
Typ zapínání: Kloubové zapínání
Barva: Zlatá, Perleťová
Určení: Dámské
Ryzost: Ag925/1000
Délka: 34 mm
Dárková krabička: Ano
Průměr kroužku: 17 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: