PODZIMNÍ SLEVY 25 % NA ŠPERKY S KÓDEM POD25

11171 Stříbrné náušnice FLEUR pozlacené Ag925/1000; ≤2,65 g

Kód: 11171
Novinka PODZIMNÍ SLEVA -25 %
955 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
22.10.2024
Možnosti doručení

Stříbrné náušnice FLEUR pozlacené jsou ztělesněním elegance a luxusu. Tyto visací náušnice s perlou kombinují nadčasový design s moderním vzhledem. Pozlacený povrch dodává šperku exkluzivní nádech. Jsou ideální volbou pro každou ženu, která chce svou šperkovnici obohatit o skutečně výjimečný kousek.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stříbrné náušnice FLEUR pozlacené jsou dokonalým spojením klasické elegance a moderního stylu. Vyrobené z kvalitního stříbra 925/1000 s luxusní pozlacenou povrchovou úpravou, tyto náušnice zaujmou na první pohled. Visací design s délkou 33 mm je doplněn krásnou perlou o průměru 6 mm, což vytváří harmonickou rovnováhu mezi jemností a výrazností.

Puzetové zapínání zajišťuje pohodlné a bezpečné nošení. Kombinace zlaté a perleťové barvy dodává náušnicím univerzální charakter, díky kterému se hodí jak k formálním, tak k neformálním příležitostem.

Náušnice FLEUR jsou ideální volbou pro ženy, které chtějí vyniknout svým vytříbeným vkusem. Ať už je nosíte do práce, na slavnostní večeři nebo na svatbu, vždy budete vypadat elegantně a stylově. Dodávané v dárkové krabičce jsou také skvělým dárkem pro vaše blízké.

Doplňkové parametry

Kategorie: Náušnice pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Kategorie šperku: Náušnice
Materiál: Stříbro 925
Osazení: Perla
Povrchová úprava: Zlaceno
Typ náušnic: Visací
Typ zapínání: Puzeta
Barva: Zlatá, Perleťová
Určení: Dámské
Ryzost: Ag925/1000
Průměř perly: 6 mm
Dárková krabička: Ano
Délka: 33 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: