PODZIMNÍ SLEVY 25 % NA ŠPERKY S KÓDEM POD25

11121 Stříbrné náušnice GEMMA Ag925/1000; ≤0,50 g

Kód: 11121
425 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
23.9.2024
Možnosti doručení

Stříbrné náušnice GEMMA jsou roztomilým šperkem ve tvaru jemné kytičky. Jejich jemný květinový design dodá každému outfitu nádech svěžesti a ženskosti. Puzetové zapínání zaručuje bezpečné a pohodlné nošení, což ocení zejména ženy a dívky s citlivýma ušima.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stříbrné náušnice GEMMA jsou ztělesněním jemnosti a půvabu. Tyto rozkošné náušnice ve tvaru kytičky jsou vyrobeny z kvalitního rhodiovaného stříbra 925, což zajišťuje jejich dlouhotrvající lesk a odolnost proti oxidaci. S průměrem pouhých 5 mm jsou náušnice GEMMA ideální pro ty, kteří preferují decentní a nenápadné šperky. 

Tyto všestranné náušnice se hodí pro každou příležitost - od běžného dne v práci či ve škole až po slavnostní události. Jsou skvělou volbou pro ženy všech věkových kategorií i pro mladé dívky, které začínají objevovat kouzlo šperků.

Náušnice GEMMA jsou dodávány v elegantní dárkové krabičce, což z nich činí perfektní dárek pro někoho blízkého nebo malou radost pro vás samotné. Nechte se okouzlit těmito půvabnými náušnicemi a vneste do svého života trochu květinové elegance.

Doplňkové parametry

Kategorie: Náušnice pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Kategorie šperku: Náušnice
Materiál: Stříbro 925
Motiv: Květinový
Osazení: Žádné
Povrchová úprava: Rhodiováno
Typ náušnic: Pecky
Typ zapínání: Puzeta
Barva: Stříbrná
Určení: Dámské, Dětské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano
Průměr: 5 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: